Laboratorije i naučni kabineti FTN-a i PMF-a na dan otvoreni za maturante

09:10:00 17.10.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Svi maturanti moći će u subotu 22. oktobra od 11 do 14 sati da posete Prirodno-matematički i Fakultet tehničkih nauka i da tu vide laboratorije, istraživačke kabinete, učestvuju u radionicama i naučnim eksperimentima, popiju kafu sa akademcima i poslušaju naučno-popularno predavanje.

Laboratorije i naučni kabineti FTN-a i PMF-a na dan otvoreni za maturanteNa ovom otvorenom danu, čiji je naziv "Dođi, vidi i studiraj" maturanti će imati priliku da osim edukativnog dela učestvuju u neformalnom druženju sa profesorima, asistentima, istraživačima i studentima,koji će im odgovoriti na sva pitanja u vezi sa stuiranjem.

Saška Rakić, portparolka PMF-a, kaže da će na tom fakultetu biti predstavljena zanimanja koja su perspektivna i kojima diplomirani studenti mogu da se bave nakon zavrsetka studija.

"U holu 'Plave zgrade' biće postavljene radionice iz biologije, ekologije, hemije, biohemije, zaštite životne sredina, geografije, fizike, matematike i informatike, a organizovaćemo i šetnju po laboratorijama i istraživačkim kabinetima", kaže Rakić.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 996.9 mb
Vetar: 5 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?