Lažni policajac nožem napao pet članova UGRIP-a na Tvrđavi

11:09:00 11.09.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Pet članova Urbanih gerila ratnika iz podzemlja (UGRIP) napadnuto je nožem u nedelju, 10. septembra, oko 21 sat. Njih je napao R.M, obučen kao pripadnik žandarmerije, u Carskom šancu (Dens areni), nakon što su krenuli svojim kućama, pošto su uspešno završili još jedno čišćenje podzemlja u poslednje tri godine.

Lažni policajac nožem napao pet članova UGRIP-a na Tvrđavifoto: Facebook / Katakombe, podzemlje i nadzemlje tvrđave Petrovaradin

U UGRIP-u kažu da je visok, korpulentan momak, sa originalnom odećom i amblemima (na srcu znak i natpis na desnom rukavu) policijskih snaga, usred mraka, nasrnuo i urlao da svi legnu dole, da će pucati simulirujući pištolj.

"Momak s kojim je usao u klinč sav je izgreban i istiskan... Onog momenta kada se latio noža urlajuci da je policajac da će nas sve poubijati oboren je na zemlju", kažu u UGRIP-u.

Reagovale su dve interventne jedinice, lažni policajac je oboren na zemlju, stavljene su mu lisice i priveden je.

U UGRIP-u apeluju da je Petrovaradinska tvrđava već odavno zrela da ima svoju službu obezbeđenja i patrole koje se staraju o njoj kako danju tako i noću. Smatraju da treba da ima svoje radno vreme i da se ulazak na Tvrđavu zabrani posle ponoći, a da "istraživači i konzumenti bez licence nemaju šta da traže u podzemlju, kao ni maloletnici bez pratnje roditelja i stručnih lica".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 996.8 mb
Vetar: 4 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?