Lažni radnici Vodovoda pokušavaju da prevare građane Paragova, Novog Sela i Bocki

16:09:00 06.09.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Prethodnih dana, građani koji žive na potezu Paragovo - Novo Selo, te stanovnici naselja Bocke, dovedeni su u zabludu od strane NN lica koja se lažno predstavljaju kao radnici Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ te nude stanovnicima pomenutih naselja izgradnju priključka na vodovodnu mrežu.

Lažni radnici Vodovoda pokušavaju da prevare građane Paragova, Novog Sela i Bocki


Kako je saopštilo ovo preduzeće, oni trenutno trenutno ne izvode radove u ovim naseljima i podsećaju da je krađa vode krivično delo.

- Ovom prilikom apelujemo na građane naselja Bocke, Paragovo – Novo Selo da ne nasedaju na ovakve podvale, jer svi poslovi koje obavlja Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ moraju biti dokumentovani. Da bi se domaćinstvo legalno priključilo na vodovodnu ili kanalizacionu mrežu, neophodno je da u tom delu grada postoji legalno izgrađena mreža te da je objekat koji se priključuje legalan ili u procesu legalizacije. Nakon što građani podnesu zahtev za priključenje, sklapa se ugovor i izdaje se faktura na osnovu koje se vrši uplata. Radnici JKP „Vodovod i kanalizacija“ nikada na terenu ne naplaćuju izgradnju priključka, te je u ovom slučaju jasno da je reč o prevari – saopštio je „Vodovod“.

Sve informacije u vezi sa radom ovog preduzeća, građani mogu dobiti pozivanjem Kontakt centra na broj 0800/333-021.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?