„Ledena šuma“ od 15. decembra

16:12:00 07.12.2017, Komentara: 0

Novi Sad – Manifestacija „Ledena šuma“ i ove godine biće održana u Dunavskom parku, a njen početak planiran je za 15. decembar. Kako je rečeno na današnjoj konferenciji za novinare, „Ledena šuma“ će biti otvorena 45 dana.

„Ledena šuma“ od 15. decembra

foto: FB "Ledena šuma"



- Ova manifestacija u svom sklopu ima sportsko-rekreativni kompleks koji se sastoji od oko 1.400 m2 zaleđene površine, od kojih je 450 m2 natkriveno, i „Snežnog grada“ u okviru kojeg će se Novosađanima predstaviti razne zanatlije i trgovci. Takođe, posetioci će moći da uživaju u bogatom kulturno-umetničkom i zabavnom programu koji smo i ove godine pripremili za sve posetioce na muzičko-scenskoj bini – rekla je PR menadžerka manifestacije Jelena Nenadov i dodala da će i ovoga puta biti organizovan doček Dečije nove godine uz bogat program za najmlađe.

Producent manifestacije Jovan Marjanović je istakao da su se potrudili da „Ledena šuma“ bolje funkcioniše, te su vodili računa da svim posetiocma obezbede nesmetan prolaz kroz Dunavski park. Zbog toga je deo kućica „Snežnog grada“ pomeren na travnati deo parka pored klizališta kako bi sprečili gužve koje su se javljale prošle godine.

„Ledena šuma“ od 15. decembra

foto: Grad Novi Sad



Član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević kazao je da je tokom prošlogodišnje manifestacije skoro 200 hiljada ljudi prošlo kroz Dunavski park, a više desetina hiljada je koristilo klizalište „Ledene šume“.

U programu ovogodišnjeg otvaranja učestvovaće klizačice klizačkog kluba „Vojvodina“, zatim Haos animatori, kao i najmlađi hokejaši iz kluba „NS Stars“. Nakon svečanog otvaranja na muzičkoj bini nastupiće bend „5+“, a na samom kraju posetioce će zabavljati DJ dvojac-Mrvica i Mrvica junior.

Organizatori su napomenuli da će, kao i prethodne godine, u prvoj smeni na klizalištu, od 9 do 10.30 časova biti obezbeđen besplatan ulaz deci do 12 godina. Takođe, cene karata se nisu menjale i iznosiće 200 dinara radnim danima, a vikendom 250, dok će najam klizaljki iznosti 200 dinara.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 994.7 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?