Lepote Novog Sada u omiljenoj društvenoj igri

10:06:00 12.06.2018, Komentara: 0

Na adresu britanske kompanije Winning Moves, koja izrađuje jednu od omiljenih društvenih igara „Monopol”, u prethodnom mesecu stiglo je mnogo predloga za različite lokacije, znamenitosti i ulice u gradu koje bi po mišljenju sugrađana trebalo da se nađu na tabli specijalnog izdanja te igre koja će biti u vezi s Novim Sadom.

Lepote Novog Sada u omiljenoj društvenoj igri


Kako piše Dnevnik, igrači bi najviše voleli da se na tabli izdanja „Monopol Novi Sad” nađu Zmaj Jovina i Dunavska ulica, Bulevar oslobođenja i, svakako nezaobilazna, Petrovaradinska tvrđava.

– Sada je red na našim kreativcima da naprave lepu ediciju „Monopola Novi Sad”, a još uvek ne znamo kako će tačno igra izgledati, ali je sigurno da će imati 28 polja za kupovinu, kao i u svakom izdanju – rekao je za „Dnevnik” direktora razvoja firme Winning Moves Lazara Vukovića, i dodao da je planirano da igra bude lansirana u oktobru, kada će svi detalji tog izdanja biti poznati.

„Monopol Novi Sad” će se prodavati širom sveta na srpskom i engleskom jeziku. Nije isključeno da se uz to izdanje društvene igre štampa i prodaje materijal za edukovanje igrača, da bi bliže upoznali ceo grad. Na izradi će biti angažovano oko 50 ljudi, kako iz Novog Sada, tako i iz Londona.


Izvor: Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 994.2 mb
Vetar: 5 m/s, SW
Čet 12° - 22° Malo i umereno oblačno
Pet 11° - 25° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?