Leskovčanin nakon napada nožem na Bulevaru oslobođenja osumnjičen za pokušaj teškog ubistva

12:11:00 03.11.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Devetnaestogodišnji D. J. iz Leskovca, koji se sumnjiči da je u ponedeljak uveče na Bulevaru oslobođenja kod broja 58, prilikom pokušaja pljačke, nožem teško povredio radnika obezbeđenja N. P. (34) i policajca u civilu M. V. (37), posle ukazane lekarske pomoći u Urgentnom centru KCV, priveden je u Policijsku upravu Novi Sad.

Leskovčanin nakon napada nožem na Bulevaru oslobođenja osumnjičen za pokušaj teškog ubistva


D. J. je, prema nezvaničnim saznanjima „Dnevnika“ od ranije poznat policiji zbog raznih krivičnih dela, između ostalog, zbog razbojništva, krađe, nasilničkog ponašanja, ali i zbog droge. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, a sumnjiči se za pokušaj teškog ubistva.

Osumnjičeni je preksinoć, nešto pre 21 čas, pokušao da, nedaleko od Prekršajnog suda, otme novac N. P, koji radi u jednoj agenciji za obezbeđenje, u trenutku dok je u banku donosio pazar iz jednog marketa. Mladi Leskovčanin nasrnuo je na radnika obezbeđenja nožem, ali se u blizini zatekao policajac u civilu M. V., koji je odmah pritekao u pomoć N. P. U žaru borbe, D. J. je nožem povredio dvojicu muškaraca koji su ga sprečili da pobegne i odnese novac, a tom prilikom je i sam devetnaestogodišnjak zadobio povrede.

U Kliničkom centru Vojvodine potvrdili su da su u ponedeljak uveče primljeni N. P (34) s teškim telesnim povredama u vidu ubodnih rana u predelu grudnog koša i trbuha i M. V. (37) s ubodnim ranama u predelu leđa i D. J. (19) s multiplim kontuzionim povredama po telu.

- Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike lekarske pomoći i operativnog zbrinjavanja, pacijent N. P. se nalazi u Urgentnom centru na daljem lečenju, dok je pacijent M. V., nakon dijagnostike i hirurške obrade rane, otpušten na dalje lečenje. Pacijent D. J. je nakon dijagnostike i lekarske pomoći zadržan je u Kliničkom centru Vojvodine na opservaciji - navode iz PR službe Kliničkog centra Vojvodine za „Dnevnik“.


Izvor: Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
14°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 4 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?