Let 3, Disciplin A Kitschme, The Toaster 9. maja u Novom Sadu

17:04:00 20.04.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Na tradicionalnoj manifestaciji u organizaciji Studentskog kulturnog centra Novi Sad, pored obeležavanja pobede u Drugom svetskom ratu, 9. maja biće proslavljena i titula Najboljeg evropskog velikog festivala koju je Exit nedavno osvojio po drugi put u ovoj deceniji, saopštili su iz organizacije Exit.

Let 3, Disciplin A Kitschme, The Toaster 9. maja u Novom Sadu

foto: Exit


Veliko slavlje, zakazano na Trgu slobode, ugostiće velike domaće i regionalne bendove.

Muzički program počinje na Trgu Slobode, gde će jedan od najpoznatijih rock sastava na ovim prostorima, Disciplin A Kitschme nastaviti svoju misiju „čišćenja i oplemenjivanja javnog života“. Pridružiće im se Let 3, popularni rok sastav iz Rijeke. Iz Njujorka stiže SKA sastav The Toaster, pripadnici takozvane drugotalasne generacije sastava koji stvaraju i izražavaju se u SKA žanru.

Uvertira u večernji program ovogodišnjeg Ritma Evrope biće lokalni „all girl“ pank rok sastav „Tri kapljice“ koje će zagrejati publiku te večeri, a čiji se album tokom proleća očekuje u izdanju SKC Novi Sad.

„Fešta“ će biti nastavljena do ranog jutra u klubu Quarter, uz ovogodišnje DJ rezidente Exitove Dance Arene, a muzičkom programu pridružiće se i edukativni sadržaji Fondacije Novi Sad 2021, koja će 9. i 10. maja u Studiju M organizovati Međunarodnu konferenciju „Neutralno“, na temu održivosti novih kulturnih prostora.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1003.8 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?