Letnja Kritična masa u petak vozi ulicama grada

12:07:00 28.07.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Letnja Kritična masa provozaće se u petak, 30. jula ulicama Novog Sada. Kako najavljuje Novosadska biciklistička inicijativa (NSBI), organizator, okupljanje je u 17 časova u Limanskom parku, a dobrodošli su svi biciklisti, skejteri, roleraši, monociklisti i svi oni koji svojim prevoznim sredstvima ne zagađuju okolinu.

Letnja Kritična masa u petak vozi ulicama grada


Ruta obuhvata ulice Šekspirovu, Bulevar despota Stefana, Fruškogorsku, Bulevar cara Lazara, Kolo srpskih sestara, Vojvode Knićanina, Sarajevsku, Cara Dušana, Hajduk Veljkovu, Bulevar kralja Petra I, Kisačku, Jovana Subotića, Šafarikovu, Uspensku, Bulevar Mihajla Pupina, Žarka Zrenjanina, Stražilovsku, Maksima Gorkog, a vožnja će biti završena na Keju žrtava racije.

- Vožnjom slavimo sve manji broj ivičnjaka, veći broj biciklista koji se može videti i na novim brojačima biciklista koji imaju i toteme, ali ćemo i pričati i razmišljati o novim i narednim poduhvatima koji čekaju biciklističku zajednicu Novog Sada - navodi NSBI.

Otvoren je poziv volonterima koji žele da se uključe u organizaciju događaja. Svi zainteresovani mogu da se jave na mejl volonter@nsbi.org.rs.

Više o događaju pogledajte OVDE.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 999.9 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?