Letnji raspored rada novosadskih vrtića

11:07:00 01.07.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Vrtići Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo” radiće od danas, 1. jula, pa se do 26. jula prema izmenjenom rasporedu.

Deca iz „Zvončice” (Save Kovačevića 14), „Sunca” (Gagarinova 10) i „Bambija” (Karađorđeva 55) odlaziće u ovom periodu u „Kolibri” (Bulevar Jaše Tomića 3), dok će mališani iz „Veseljka” (Trg Komenskog 9) i deca uzrasta od tri i četiri godine iz „Poletarca” (Puškinova 19) boraviti u „Suncokretu” (Alekse Šantića 32).

Letnji raspored rada novosadskih vrtića

Umesto „Sigridruga” (Almaška 24) i šangajske „Duge” radiće „Čuperak” (Save Kovačevića 7), a umesto „Čarobnog brega” (Klisanski put 165) i čenejske „Laste” – „Vidovdanski zvončić” (Jana Husa 15).

Predškolcima iz „Veverice” (Visarionova 4a) i „Đurđevka” (Beogradski kej 37) vrata će otvoriti vrtić „Vilenjak” (Radnička 35), a onima iz „Zlatne ribice” (Marodićeva 4a), „Cvrčka i mrava” (Trg majke Jevrosime 2) i „Veselog vozića” (Janka Čmelika 110) vrtić „Palčica” (Branimira Ćosića 40).

„Guliver” u Ulici Bate Brkića 1a primiće mališane iz novonaseljskih vrtića „Vendi”, „Spomenak”, „Bistričak 1 i 2”, „Zvezdan” i „Bajka”, te „Pužića”, koji se nalazi u Vršačkoj 23.

Umesto adičke „Radosnice” (Sime Šolaje 2) radiće telepski „Dunavski cvet” (Ćirila i Metodija 69), a umesto „Plavog zeca”, „Zlatne grede” i „Pčelice” u centru – „Vila” iz Vojvođanskih brigada 14.

U „Novosađanče” (Banovića Strahinje bb) odlaziće deca iz „Različka” (Narodnog fronta 45), „Laneta” (Heroja Pinkija 25), „Švrće” (Jerneja Kopitara 1) i jasleni uzrast iz „Poletarca” (Puškinova 19), a u „Čigru” (Jože Vlahovića bb) deca iz „Cvrčka” (Palmotićeva 1).

„Kalimero” (Dragiše Brašovana 16) će raditi umesto „Mrvice” (Jirečekova 9), a „Čarolija” (Sonje Marinković 1) umesto „Bubice” (Pavla Papa 9) i „Veselog vrtića” (Dr Ilije Đuričića 2).

Do 26. jula deca iz „Petra Pana” (Janka Čmelika 87), „Deteline sa četiri lista” (Karla Langa 2), „Leptirića” (Braće Krkljuš 15), „Pande” (Nikole Tesle 4) i rumenačkih „Veselih patuljaka” boraviće u „Svicu” (Stojana Novakovića bb).

Mališani iz koviljskog „Nevena” i budisavskog „Zeke” privremeno će promeniti adresu, te će jul provoditi u kaćkom „Zvončiću”, dok će se deca iz „Zvezdanog gaja” u Stepanovićevu družiti sa vršnjacima u kisačkoj „Lienki”.

U Futogu će umesto „Biberčeta” biti otvorena „Crvenkapa”, a umesto ledinačkog „Izvorčića” i „Čarobnjaka” – radiće „Zmaj” u Sremskoj Kamenici. Za decu iz kameničkog vrtića „Čika Jova” obezbeđen je boravak u „Plavom čuperku” (Svetozara Miletića bb).

Raspored rada neće menjati „Bubamara” (Čenejska 50), „Maslačak” (Narodnog fronta 42), begečki „Pinokio”, veternička „Zlatokosa”, „Roda” iz Paunove 4, karlovačka „Kockica” i bukovački „Zeka”.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?