Licitacija za slobodne poslovne, prodajne i reklamne prostore na pijacama

11:03:00 08.03.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Javna licitacija za davanje u zakup slobodnih poslovnih i reklamnih prostora, kao i rezervisanje slobodnih prodajnih mesta na novosadskim pijacama, biće održana u petak 10. marta od 10 sati, u prostorijama JKP "Tržnica".

Licitacija za slobodne poslovne, prodajne i reklamne prostore na pijacamaFutoška pijaca, foto: nstrznica.co.rs

Licitacija za slobodne poslovne i reklamne postore važe za Riblju, Futošku, Limansku, Detelinarsku, Satelitsku, Temerinsku i Najlon pijacu u Novom Sadu, kao i za pijacu u Sremskoj Kamenici.

Slobodna prodajna mesta mogu se rezervisati na Futoškoj, Ribljoj, Limanskoj, Detelinarskoj, Satelitskoj, Temerinskoj, Kvantaškoj i Najlon pijaci u Novom Sadu i na pijacama u Petrovaradinu i Sremskoj Kamenici.

Sva obaveštenja u vezi raspisanog oglasa mogu se dobiti u prostorijama JKP "Tržnica", u Ulici Žike Popovića 4 (u službi za komercijalne poslove) ili na telefon 021/480-85- 18, radnim danima od 8 do 14 sati, kao i na sajtu "Tržnice".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.9 mb
Vetar: 3 m/s, E
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?