Lidl se otvara 11. oktobra

09:10:00 03.10.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Prva „Lidl“ prodavnica u Novom Sadu (Bulevar Vojvode Stepe 2) počeće da radi u četvrtak, 11. oktobra u 8 časova ujutru. Kako je saopšteno iz ove kompanije, u to vreme kompanija Lidl Srbija počeće operativno poslovanje otvaranjem 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje. Sve prodavnice počeće da rade istovremeno, navodi se u saopštenju Lidla.

Lidl se otvara 11. oktobra


Osim Novosađana, i građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapca prvi će imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosi prvi savremeni diskont u Srbiji.

Otvaranje završenih prodavnica u drugim gradovima će uslediti od novembra i nastaviti se u narednim mesecima, s obzirom na to da Lidl Srbija najavljuje dalje širenje maloprodajne mreže.

- Spremni smo za otvaranje i uzbuđeni što ćemo sledeće nedelje moći da uslužimo potrošače. Verujemo da ćemo zadobiti njihovo poverenje kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih Lidl brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji. Ovom prilikom ih srdačno pozivamo da od 11. oktobra posete svoj Lidl i uvere se zašto je kupovina u Lidlu jednostavna, bolja i povoljnija - rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija Martina Petrović.

Lidl je za potrošače u Srbiji pripremio pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda, a na njihovim policama će se naći jedinstveni Lidl brendovi, ali i proizvodi domaćih dobavljača.

Lidl prodavnice u Srbiji su standardizovane i građene po novijem konceptu, koji podrazumeva moderniji dizajn, veći prodajni prostor, prostranija parking mesta, više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled u skladu sa ciljevima Lidla - pružiti svojim potrošačima lepše iskustvo kupovine, izgraditi prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih i biti odgovoran prema životnoj sredini.

Prve potrošače u Lidl prodavnicama dočekaće više od 1.000 prodavaca. Oni su, zajedno sa ostalim kolegama, u sklopu temeljnih priprema za otvaranje prošli višemesečne obuke kako bi odgovorili na potrebe potrošača. U trenutku otvaranja, u Lidlu će raditi više od 1.500 zaposlenih. U saopštenju se navodi i da su dva lica, koja su građani Srbije u protekle dve nedelje mogli da vide na bilbordima širom zemlje uz pitanje „ko su oni“, zapravo, Lidlovi eksperti za kupovinu.

Naredni svoj objekat u Novom Sadu ovaj nemački maloprodajni lanac će otvoriti na Futoškom putu (iza GRAS-a) gde su već ranije kupili plac, a potom će u narednim godinama biti još nekoliko takvih.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 994.2 mb
Vetar: 5 m/s, SW
Čet 12° - 22° Malo i umereno oblačno
Pet 11° - 25° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?