„Liman zove“ i ove godine za mlade neafirmisane bendove

19:08:00 29.08.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Audio konstruktor poziva sve mlade neafirmisane bendove da se prijave za nastup u okviru projekta „Liman zove“.

„Liman zove“ i ove godine za mlade neafirmisane bendove


Svi kreativini mladi Novosađani i Novosađanke koji sviraju rok, pank, pop, metal ili klasičnu, a autorsku muziku, pozvani su da iskoriste priliku i prijave svoj bend (ili solo nastup) na konkurs u okviru projekta „Liman zove“ koji se tradicionalno realizuje svake godine u Limanskom parku u Novom Sadu.

Za prijavu je potrebno poslati kratak snimak izvođenja jedne od autorskih kompozicija na mejl adresu: ruzanpametanimlad@gmail.com do 10. septembra 2022. godine.

Nakon toga izvršiće selekciju i odabraće izvođače koji će dobiti priliku da se pokažu i nastupe na bini sa kompletnom koncertnom produkcijom, a dobiće i višekanalni snimak svog nastupa.

Cilj aktivnosti koje se realizuju u okviru projekta „Liman zove“ jeste afirmacija mladih umetnika, čemu je Audio konstruktor posvećen svojim društveno odgovornim poslovanjem dugi niz godina.

Projekat podržava Uprava za kulturu Novog Sada.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
20°
Vlažnost: 43%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 4 m/s, S
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?