„Liman zove“ opet okuplja neafirmisane bendove, najbolji nastupa na Exit-u

16:09:00 17.09.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Audio konstruktor poziva sve mlade neafirmisane bendove da se prijave za nastup u okviru projekta „Liman zove“. Ove godine predstavnici Exit festivala odabraće najbolji bend koji će nastupiti na Fusion stage-u 2024. godine.

„Liman zove“ opet okuplja neafirmisane bendove, najbolji nastupa na Exit-u


Svi kreativini mladi Novosađani i Novosađanke koji sviraju rok, pank, pop, metal ili klasičnu, a autorsku muziku, pozvani su da iskoriste priliku i prijave svoj bend (ili solo nastup) na ovaj konkurs koji se tradicionalno realizuje svake godine na Limanu.

Za prijavu je potrebno poslati kratak snimak izvođenja jedne od autorskih kompozicija. To je potrebno poslati na mejl ruzanpametanimlad@gmail.com, a rok za slanje je 24. septembar.

Nakon toga biće izvršena selekcija i odabrani izvođači koji će dobiti priliku da se pokažu i nastupe na bini sa kompletnom koncertnom produkcijom i dobiju višekanalni snimak svog nastupa.

Inicijator ove priče, Sreten Kovačević najavio je do kraja godine izdavanje kompilacije sa snimcima prošlogodišnjeg nastupa bendova, u izdanju Multimedia music.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
18°
Vlažnost: 60%
Pritisak: 1007.6 mb
Vetar: 3 m/s, W
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?