Limani, Grbavica i centar možda ostanu bez grejanja i tople vode

20:11:00 17.11.2020, Komentara: 0

Novi Sad – Limani, Grbavica i centar Novog Sada mogli bi, u toku noći, imati poremećaj u isporuci toplotne energije za grejanje i pripremu tople potrošne vode usled priključenja sistema daljinskog grejanja Novosadske toplane.

Limani, Grbavica i centar možda ostanu bez grejanja i tople vode


Naime, kako navode u JKP „Novosadska toplana“, večeras od 21 čas, pristupiće se priključenju sistema daljinskog grejanja Novosadske toplane na sistem „TE-TO Novi Sad“, usled čega može doći do poremećaja u isporuci toplotne energije za grejanje i pripremu tople potrošne vode na toplotnom području Toplane „Jug“, odnosno za grejanje na toplotnim područjima toplana „Istok“ i „Sever“.

Tehničke službe JKP „Novosadska toplana“ i „TE-TO Novi Sad“ maksimalno će se angažovati da do poremećaja ne dođe, a ukoliko do njega dođe, normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje i pripremu tople potrošne vode očekuje se sutra, u ranim jutarnjim satima.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
11°
Vlažnost: 82%
Pritisak: 1004.9 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?