Lopov opljačkao zlataru na Novom naselju, ali je bekstvo išlo uz malo muke

13:01:00 10.01.2020, Komentara: 0

Novi Sad – Mlađi muškarac opljačkao je juče, u sred dana, zlataru na Bulevaru Jovana Dučića, na Novom naselju. Iako mu je pljačka krenula od ruke, jer je prodavačicu poprskao sprejem, izlazak iz zlatare išao je malo teže. Iako se na prvi pogled čini da je lopov otišao praznih šaka, nekoliko lančića ipak je pokupio.

Lopov opljačkao zlataru na Novom naselju, ali je bekstvo išlo uz malo muke


Video pljačke osvanuo je na Youtube-u i internet portalima, uz podsmeh smotanom lopovu. Međutim, on je deo plena izneo iz zlatare.

Naime, posle kraćeg razgledanja nakita koji mu je pokazala radnica, on je izvadio sprej, poprskao je po licu i pobegao, ali nije mogao da izađe jer se vrata otvaraju uz pomoć dugmeta koje se nalazi iza pulta prodavaca. Cimao je, vukao, ali see vrata nisu otvorila. Nekoliko lančića ispalo je sa table na kojima su visili.

Onda se okrenuo, ostatak nakita skinuo sa table i stavio u džep, te pošao prema radnici koja se sakrila iza paravana. Potom je preturao iza vitrina tražeći dugme za otključavanje. Kada ga je na kraju našao izleteo je, ali je pokupio i ono malo lančića koji su pali ispred samih vrata.

Policija se nije oglašavala o eventualnom hapšenju vinovnika.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 1003.8 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?