LP otvara, a David Guetta zatvara EXIT

17:03:00 07.03.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Ovogodišnju „Exit“ magiju pokrenuće rok kantautorka Laura Pergolizzi poznatija kao LP, koja je osvojila svetsku muzičku scenu singlom „Lost On You“. Ona će 12. jula nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi i tom prilikom predstaviti neke od najslušanijih pesama.

LP otvara, a David Guetta zatvara EXIT

foto: Exit festival

Veliko muzičko finale ovog festivala rezervisano je za najvećeg svetskog hitmejkera Davida Guettu, najuspešnijeg muzičkog producenta 21. veka. Najuspešniji muzički producent 21. veka i jedini DJ koji je prodao vrtoglavih 50 miliona albuma i singlova, ostavši pritom sa obe noge čvrsto na zemlji, vraća se na jedan od svojih omiljenih festivala čiju pozivnicu je imao i pre 12 godina kad je krčio put do današnjeg statusa muzičke ikone.

Exit se ove godine održava od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi s parolom: Sloboda! Organizatori najavljuju da će se ove godine, kao možda nijedne pre, sa glavne bine festivala čuti najveći broj najaktuelnijih hitova današnjice!

LP otvara, a David Guetta zatvara EXIT


Osim ovo dvoje ekskluzivaca ove godine će se predstaviti neki od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Ziggy Marley, Fever Ray, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Asphyx, Bombers...

Ulaznice po promotivnoj ceni sa 65 odsto popusta od finalne, za 6.490 dinara, prodaju se onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do festivala.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
23°
Vlažnost: 47%
Pritisak: 1004.2 mb
Vetar: 2 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?