Majka povređena dok se igrala sa bebom na igralištu na Novom naselju

13:09:00 28.09.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Tridesetdevetogodišnja majka povređena je sinoć oko 19.30 časova dok se igrala sa bebom na igralištu u Ulici Stanoja Stanojevića, ispred broja 16, na Novom naselju.

Majka povređena dok se igrala sa bebom na igralištu na Novom naselju


Hitna pomoć je intervenisala zbog žene koja je zadobila udarac u glavu. Nakon ukazane prve pomoći, prevezena je Urgentni centar na dalje zbrinjavanje, dok beba nije povređena.

Novosađanka koja je svedočila incidentu, rekla je za 021 da je majka povređena dok je imala malo dete u rukama, a uzrok je, kako tvrdi, neispravna ljuljaška na ovom dečijem igralištu. Noseća štangla je u jednom momentu otpala i tu je došlo do povređivanja.

- Možda i ne bi bilo za neku vest da nemamo nekoliko meseci prepiske sa Upravom za građevinsko zemljište i investicije i obećanje kako će ljuljaška biti popravljena. Roditelji su očajni i žele da pišu peticiju, jer ni posle šest meseci niko od nadležnih nije reagovao - rekla je Novosađanka.

Kako je dodala, igralište i zelenu površinu koristi desetine mališana.


Izvor: 021, novisad.com


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
22°
Vlažnost: 50%
Pritisak: 1005.1 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?