"Mame Novosađanke" postale registrovano udruženje

12:10:00 27.10.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Za mame u Novom Sadu ubuduće će biti još više kreativnih, edukativnih i praktičnih sadržaja, s obzirom da je Fejsbuk grupa "Mame Novosađanke" postala registrovano udruženje.

"Mame Novosađanke" najavljuju da će sada još jače krenuti sa organizovanjem akcija i događaja, kao i obezbeđivanjem popusta za kupovinu, koji su majkama veoma potrebni.

"Mame Novosađanke" postale registrovano udruženje

Svetlana Bogićević, jedna od organizatorki grupe, rekla je za 021, da se ideja o osnivanju udruženja sama nametnula, kao logična nadogradnja svih akcija koje su do sada organizovale kao neformalna grupa.

- Grupa "Mame Novosađanke" sada ima oko 6.300 članica i do sada je organizovala druženja majki sa decom, edukativne radionice iz prve pomoći, o ishrani i vežbama za lepu liniju, predavanje nutricioniste o pravilnoj ishrani dece, časove samoodbrane za mame, Mamin bazar, kao i nekoliko humanitarnih akcija - rekla je Svetlana Bogićević.

Kolačem za decu ulice

Proslava registracije udruženja "Mame Novosađanke" zakazana je za danas, 27. oktobar, od 17 do 19 sati, u rođendaonici "Castello" u Seljačkih buna 10. Tu će biti takmičenje za najbolji kolač, a u žiriju će biti trojica predstavnika grupe "Tate Novosađani". Prisutni će porcije kolača "otkupljivati" igračkama, odećom ili školskim priborom, koji će kasnije biti poklonjen "Svratištu za decu ulice".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
24°
Vlažnost: 41%
Pritisak: 1004.7 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?