Mamin bazar na Spensu

16:12:00 15.12.2017, Komentara: 0

Novi Sad – Osmi Mamin bazar biće održan sutra ispred Gradske kafane na prvom spratu Spensa od 10 do 18 časova. Bazar organizuje Udruženje „Mame Novosađanke“, a ulaz je besplatan.

Mamin bazar je predviđen kao događaj u kojem članice udruženja prodaju polovnu odeću, obuću, igračke i bebi opremu koja im je višak. A svi posetioci to mogu da kupe, zamene poklone svoje slične stvari. Na osmom „Bazaru“ će se naći oko 150 mama izlagača kvalitetne polovne robe, koje su prethodno prijavile svoje učešće.

Mamin bazar na Spensu


Manifestaciju prate i muzičko-scenski program, slikanje sa Deda Mrazom, eko kutak i humanitarne akcije. Na sceni će moći da se vide i čuju dečiji horovi, folklorne grupe, džez balet, moderan balet, smeh joga, kapuera, zumba za odrasle i za decu, skolice sporta, fitnes za decu i odrasle i zvezda dana Branimir Rosić – leteća gitara.

Na štandu „Mama“ stajaće kutija za skupljanje novčane pomoći za porodicu Stojković sa troje dece, koja je nedavno u požaru ostala bez kuće. Od humanih ljudi su dobili odeću, obuću i potrebnu belu tehniku, ali to nije dovoljno jer im je potreban krov nad glavom.

I ovog puta skupljaće se odeća i obuća za Dom u Veterniku, a pored toga deo manifestacije biće i roditelji vrtića „Zlatne grede“ koji su organizovali skupljanje donacija za obnovu ovog zabavišta. Vaspitači su sa decom pravili čestitke i sitne poklončiće koje će dobiti svako ko donira novac za opremanje njihovog vrtića.

U ekološkom kutku Maminog bazara, deca iz vrtića „Leptirić“ izvešće svoju ekološku pesmu kojom pozivaju sve ljude da budu odgovorni prema svojoj životnoj sredini. Kao i prošle godine, biće postavljene kutije u koje će posetioci moći da odlože PET ambalažu i papir za reciklažu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 34%
Pritisak: 1000.1 mb
Vetar: 3 m/s, E
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?