"Mamin bazar" u subotu na Štrandu

10:08:00 31.08.2018, Komentara: 0

Novi Sad - "Mamin bazar", koji organizuje udruženje "Mame Novosađanke", biće održano 11. put, u subotu 1. septembra, od 11 do 19 sati, na platou ispod Mosta slobode na Štrandu.

"Mamin bazar" u subotu na Štrandu

Mamin bazar je mesto na kome majke, članice udruženja "Mame Novosađanke", po povoljnim cenama prodaju polovnu odeću i obuću za decu i odrasle, igračke, bebi opremu, školske udžbenike, knjige.

Organizatorke najavljuju da će ovaj put imati i dodatne izlagače, mame koje će se predstaviti sa svojim zanimljivim proizvodima, pa će posetioci biti u prilici da pazare i druge stvari.

"Mamin bazar" u subotu na Štrandu

Svetlana Bogićević, portparolka "Mama Novosađanki", kaže da je i propratni program u duhu početka nove školske godine.

"Ovog puta smo sa našim stručnim saradnicima, pripremili raznovrsne kreativno–edukativne radionice za decu: kreiranje ranca za vrtić i školu, pravljenje bubica od recikliranog materijala, montesori radionica, računanje na abakusu (mentalna aritmetika), muzičko – engleska radionica, kao i radionica za roditelje i decu gde će kreirati razna dela od školjki i drugih resursa iz Dunava", kaže Svetlana.

Nakon dečijih radionica, koje će trajati od 11 do 18 sati, posetioci će moći da se razmrdaju u ritmu zumbe.

"Mamin bazar" u subotu na Štrandu

Kao i do sada, i ovaj "Mamin bazar" imaće humantarni karakter, pa će za korisnice usluga udruženja "Izaberi život" prikupljati ženska, a posebno trudnička garderoba, odeća za bebe i mlađu decu, igračke, knjige, kozmetika. Te stvari moći će se donirati na posebnom štandu, obeleženom nazivom ove organizacije.

Takođe, prikupljaće se i novac za lečenje dečaka Radivoja Šijaka, koji boluje od cerebralne paralize, a potrebno mu je još 490.000 dinara za operaciju deformiteta zglobova, kako bi mogao da lakše hoda i sa manje bolova. Kutija za prikupljanje pomoći za ovog dečaka nalaziće se na štandu udruženja"Mame Novosađanke".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
22°
Vlažnost: 50%
Pritisak: 1005.1 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?