Manifestacije u čast uskršnjih jaja

18:04:00 20.04.2022, Komentara: 0

Novi Sad – U susret Uskrsu, sutra će u Futogu, a u petak na Detelinari biti održane manifestacije u čast uskršnjih jaja.

Manifestacije u čast uskršnjih jaja


Bogat program u Futogu

Manifestacija „Najlepše uskršnje jaje“ biće održana u četvrtak, 21. aprila u na platou KC Mladost u Futogu. Program počinje u 16 časova Dečjim uskršnjim vašarom.

Za sve koji žele da učestvuju kao izlagači, zbog ograničenog broja mesta, neophodna je prijava na broj telefona 895-225. Izlagači na vašaru mogu da izlože i prodaju i/ili menjaju igračke, knjige, stripove i sve ono što su sami napravili. „Zakup“ mesta je slatkiš ili grickalice.

U 16:30 časova počinje tradicionalno takmičenje u oslikavanju uskršnjih jaja. Učesnici treba da ponesu jedno kuvano nebojeno jaje i materijal za ukrašavanje. Za najkreativnije učesnike pripremljene su prigodne nagrade, a svi učesnici takmičenja mogu da učestvuju u Zekinoj tomboli.

Od 17 časova na programu je Šarenijajada - takmičenje za „ekipu za 5“ u igrama bez granica sa Slavicom animatorkom i njenim timom. Petočlane ekipe treba da se prijave na broj telefona 021/895-225 do četvrtka u 12 časova.

Premijera animiranog dečjeg filma „Zečija akademija-Nemoguća misijaja“ je u 18 časova u bioskopu KC Mladost. Ulaznica je 300 dinara.


Farbanje jaja na Detelinari

Uskršnje farbanje jaja biće održano u petak, 22. aprila ispred robne kuće u Ulici Milenka Grčića 6A na Detelinari. Ovaj događaj će imati i takmičarski deo u najlepšem ukrašenom jajetu.

U Udruženju građana „Novi Sad“, koje ovaj događaj organizuje sa Sportisimom i fejsbuk grupom „Za bolju i lepšu Detelinaru“, pozivaju mališane sa roditeljima da dođu i na ovaj način obeleže hrišćanski praznik.

Događaj će početi u 16 časova.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 998.4 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?