Manu Chao večerašnja zvezda Exit-a

13:07:00 11.07.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Proslava 15. rođendana Exit festivala je u toku, a danas je pretposlednje veče koje će obeležiti svetske muzičke zvezde kao što su John Newman i Manu Chao la Ventura na glavnoj bini, Martin Garrix na Dance areni i Paceshifters na Fusion stejdžu. Ulaznica košta 3.790 dinara.

Manu Chao večerašnja zvezda Exit-a

Ove godine će ljubitelje festivala zabavljati više od 500 muzičara na gotovo 20 bina smeštenih na Petrovaradinskoj tvrđavi. Iako su ostala još dva dana ovog rođendanskog ludila koje okuplja skoro 50 hiljada ljudi širom sveta, nije kasno da se priključite koliko večeras.

"Prema najavama u petak, a posebno u subotu očekujemo rekordni broj poseta na festivalu, a postoji mogućnost da upravo subota bude Sold Out. Kroz kapije festivala narednih dana proći će dnevno više od 40 hiljada ljudi", kazala je portparolka Exit-a Jelena Galetin za Oradio.

Kada je reč o kampu, nalazi se na Štrandu. Posetioci koji su se smestili na plaži su prezadovoljni lokacijom jer su pored reke. A ni tamo nije dosadno, jer DJ-evi nastupaju skoro 24 sata.

Više o cenama možete pogledati ovde, a o satnici na ovom linku.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
12°
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1004.2 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?