Mapirana sva gradilišta u Novom Sadu

19:06:00 01.06.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Građani nekoliko gradova u Srbiji od nedavno na „Mapi gradilišta“ mogu da vide ko i šta zida u Novom Sadu, ali i gde će, ko i šta zidati uskoro. Mapa je sastavni deo portala gradnja.rs i osim Novog Sada, mapirana su gradilišta za Beograd, Kragujevac, Niš i Loznicu.

Mapirana sva gradilišta u Novom Sadu


Najviše gradilišta ima u Beogradu i Novom Sadu, ukupno 250.

Na mapi su gradilišta označena bojama i ikonicama. Plava boja znači da je objekat u izgradnju, žuta da je gradnja u planu, zelena da je završeno, a crvena da je gradnja obustavljena. Stambeni objekti su označeni slikom zgrade, parkovi drvetom, verski objekti krstom, zdravstvene ustanove jednokrakim krstićem, bolnice slovom „H“, akten-tašna je znak da je u pitanju poslovni objekat...

Mapirana sva gradilišta u Novom Sadu

foto: Kej Garden Residence, NS build, VladaNS



„Mapa gradilišta“, primera radi, pokazuje da će preduzeće Galens zidati „Kej Garden Residence“. NS build navodi da će taj kompleks biti na lokaciji u blizini Kvantaške pijace i zgrade Arhiva grada, imaće ukupno šest lamela i dva nivoa podzemnih garaža. Umesto pijace biće park sa prostorom za rekreaciju. Galens je budući graditelj na mestu nekadašnjeg Brodogradilišta, kao i prostora Depresije (Liman IV) na granici Limana i Telepa gde će nići njihov stambeni kompleks „Liman“. Na mestu Neimarovih baraka na Bulevaru despota Stefana „Aleksandar group“ će zidati stambene zgrade.

Galens, inače investitor zgrade koja niče preko puta glavne pošte, pominje se za izgradnju još nekih stambenih objekata.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1003.4 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?