Marko Markuš ubijen ispred hotela "Sajam"

10:11:00 25.11.2017, Komentara: 1

Novi Sad - Poznati novosadski kriminalac Marko Markuš (29) ubijen je sinoć oko 21.30 sati ispred hotela "Sajam".

Markuš, koji je od ranije poznat policiji i koji je u martu ove godine pušten iz zatvora, gde je odslužio kaznu za pokušaj ubistva, ubijen je dok je izlazio iz svog mercedesa na parkingu kod hotela.

Marko Markuš ubijen ispred hotela "Sajam"foto: Blic TV - print screen

U Hitnoj pomoći je rečeno da su njihove ekipe izašle na teren odmah po dojavi, ali je u Markuš u međuvremenu prevezen u Urgentni centar privatnim kolima, gde je za preminuo za nepun sat nakon više pokušaja reanimacije.

Policijski uviđaj je trajao do kasno u noć, ceo kraj bio je blokiran, a prema nezvaničnim informacijama policija traga za više počinilaca i nalogodavcem ubistva.

Podsetimo, Markuš je sin bivšeg šefa interventne jedinice, a prva krivična dela počinio je još kao maloletnik. Pre 11 godina, osuđen je na uslovnu kaznu zbog napada na policajca, a iste godine, 2006., optužen je i za ranjavanje dvojice mladića u "Crvenoj kafani".

U martu ove godine pušten je iz zatvora gde je služio petogodišnju kaznu jer je 2011. godine osuđen zbog nanošenja teških telesnih povreda Aleksandru Dragojloviću (39) iz Valjeva, koji je kasnije preminuo u bolnici.

Takođe, u utorak, 28. novembra, trebalo je da mu počne suđenje za incident iz 2014. godine, kada je u Ulici Laze Telečkog ranjen policajac Dalibor Bogdanović.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

kuku nama

Da pocne sudjenje za ranjavanje policajca iz 2014.? Zar to ne treba da bude procesuirano po kratkom postupku i strpan u kavez na 30god.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
12°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?