Masovna tuča ispred pivnice na Trgu mladenaca

13:04:00 20.04.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Jedna osoba je povređena u masovnoj tuči koja se dogodila oko 10 sati na Trgu mladenaca. Policija je privela nekoliko osoba, među kojima su i dve žene. Prema nezvaničnim informacijama, pronađena je droga.

Masovna tuča ispred pivnice na Trgu mladenaca


Tuča je započela u pivnici „Kod crnog bika“, pa se nastavila ispred samog lokala. Očevici kažu da su svi učesnici u tuči bili starosti oko 40 godina. Uglavnom su se tukli muškarci, ali i dve žene. Jedan od prolaznika je video kako više muškaraca tuče jednog koji je ležao na zemlji.

Policija ih je ubrzo došla i razdvojila ih, međutim, deo njih je pobegao u pivnicu i zaključao se, pa su policajci morali da razvaljuju vrata kako bi ih sve potrpali u maricu. Navodno je nakon tuče pronađena i izvesna količina droge, ali preciznijih informacija za sada nemamo.

Lekarska ekipa je jednog 38-godišnjeg muškarca, koji je imao povrede glave, zbrinula na licu mesta i prevezla u Urgentni centar. Prema nezvaničnim informacijama, povređenom su u tuči nestala dokumenta.

Policija je preuzela snimke sigurnosnih kamera okolnih firmi i lokala. Više preciznijih informacija očekujemo nakon što se oglasi policija.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
15°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.3 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?