Maturski panoi i ove godine u centru, ograničen broj mesta za izlaganje

17:04:00 03.04.2023, Komentara: 0

Novi Sad – I ove godine Grad Novi Sad će maturantima srednjih škola obezbediti prostor u centru grada za izlaganje panoa. Panoi će biti izloženi od 10. maja u Ulici kralja Aleksandra.

Maturski panoi i ove godine u centru, ograničen broj mesta za izlaganje


Grad raspolaže ograničenim brojem mesta (60) za izlaganje panoa. Zato je potrebno poslati molbu što pre, do popune slobodnih mesta, a najkasnije do 5. maja, na mejl adresu protokol@novisad.rs.

Obavezno je navesti naziv škole, odeljenje i kontakt-telefon. Molbu za isticanje panoa podnosi učenik predstavnik odeljenja.

Kako bi se na postojećem prostoru mogao izložiti što veći broj panoa, oni moraju biti maksimalne visine 120 cm i maksimalne širine 75 cm. Takođe, pano mora biti odštampan na foreksu.

Kao i prethodnih godina, iz Grada pozivaju sve zakupce lokala u centru da odgovore na inicijativu gradonačelnika i da izađu u susret maturantima time što će im omogućiti postavljanje panoa u izlozima bez nadoknade.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 1007.1 mb
Vetar: 3 m/s, W
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?