Medicinska tribina o kanabisu u 19 časova

13:05:00 14.05.2015, Komentara: 0

Organizacija "Lekalizacija Srbije" održaće večeras od 19 časova u SKC Fabrika tribinu o upotrebi kanabisa u medicinske svrhe.

Medicinska tribina o kanabisu u 19 časova

Glavnu reč na tribini će imati lekari: neurolog koji je predao Zahtev za legalizaciju Ministarstvu zdravlja dr Milan Savić, klinički farmakolog koji se izlečio uljem od kanabisa dr Predrag Nikolić, reumatolog dr Jaroslav Bojović, ali i advokat Đuro Čepić.

Moderator tribine će biti predsednik Udruženja i novinar Antonije Kovačević koji će predstaviti rezultate njihove kampanje, kao i podršku koju su pružile mnoge javne ličnosti. Takođe, na tribini će učestvovati i slikarka Biljana Cincarević i košarkaš Žarko Paspalj koji će izneti svoje razloge zbog kojih su se pridružili "Lekalizaciji Srbije".

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da se pridruže tribini posle koje se očekuje koncert iznenađenja, na kojem će nastupiti bendovi koji podržavaju ovu akciju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
18°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?