Međunarodni dan mladih danas na Štrandu

11:08:00 12.08.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Danas je Međunarodni dan mladih, koji će, u saradnji Grada Novog Sada i Ministarstva omladine i sporta, biti obeležen na Štrandu, od 17 do 22 sata, brojnim kulturnim, zabavnim i sportsko-rekreativnim sadržajima.

Posetioci će moći da se oprobaju u nekoliko kvizova, društvenih igara ali i sportovima kao što su karate, badminton, odbojka na pesku, sambo i šah.

Međunarodni dan mladih danas na Štrandu

PROGRAM:

17 časova - NVO sajam

Učesnici: BalkanIDEA Novi Sad, udruženje Prevent, omladina JAZAS-a Novi Sad, Vera, ljubav, nada, OPENS2018, udruženje građana „Aktivna Fruška", FOKUS, Smeh Joga Srbija, Udruženje Remiks, Novosadski humanitarni centar, Gilda igrača, Novosadska unija srednjoškolaca, Mensa Srbije, udruženje „NS kultus", udruženje „Crvena linija", Čepom do osmeha, Centar za proizvodnju znanja i veština, Studentska unija Srbije, ESN Novi Sad, Savez studenata Medicinskog fakulteta Novi Sad, Savez izviđača Vojvodine, Novo kulturno naselje, ZELENI SKOK, ESTEK LC Novi Sad, Unija srednjoškolaca Srbije (UNSS), Centar za omladinski rad – CZOR, Unija studentskih organizacija Univerziteta u Novom Sadu, Posmatrači ptica, Nacionalna asocijacija praktičara i praktičarki omladinskog rada - NAPOR, Krovna organizacija mladih Srbije - KOMS, Asocijacija Kancelarija za mlade.

17 časova - Fond za mlade talente

Promovisanje programa stipendiranja Fonda, mogućnosti učešća na radionicama, stručnim praksama itd. Posetioci štanda Fonda za mlade talente imaće priliku da učestvuju u kvizu, a najbolji učesnici biće nagrađeni.

17 časova - SOFA

Besplatne studentske i omladinske fizičke aktivnosti – joga i odbojka na pesku, na štandu će biti i oprema za proveru zdravlja.

17 časova - Sportski savez Srbije

Prezentacija sportova - karate, badminton, šah i sambo.

17 časova - DJ O radija

18 časova - Revijalna košarkaška utakmica

Revijalna košarkaška utakmica u kojoj će učestvovati ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, poznati sportisti i stipendisti Fonda za mlade talente

19 časova - DJ Marko Valentin

20 časova - Koncert mladih bendova

Get Off My Property, Against The Odds, Self Titled, Next Kodex.

Izvor: RTV


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?