Međunarodni poljoprivredni sajam od 21. do 27. maja na Novosadskom sajmu

19:05:00 09.05.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Međunarodni poljoprivredni sajam, najveći sajamski događaj u Srbiji i jedan od najvećih u Evropi u oblasti poljoprivrede, biće održan od 21. do 27. maja na Novosadskom sajmu.

Međunarodni poljoprivredni sajam od 21. do 27. maja na Novosadskom sajmu


Foto: Novosadski sajam


I ove godine, Novi Sad će okupiti najznačajnije kompanije u agroindustriji, poljoprivrednoj proizvodnji, mehanizaciji, kao i najbolje u stočarstvu.

Cene pojedinačnih karata kao i ulaznica za kolektivne posete nisu menjane, pa će posetioci za pojedinačne ulaznice trebati da izdvoje 600 dinara, dok će u kolektivnim posetama koštati 400 dinara po osobi. Za kolektivne posete đaka i studenata, decu od 7 do 12 godina i penzionere, ulazice će biti 300 dinara. Inače, za kolektivne posete, neophodno je dostaviti najavu posete sa brojem posetilaca (najmanje 15 osoba), na memorandumu zadruge, škole, fakulteta ili kompanije sa pečatom i potpisom ovlašćenog lica.

Posetioce sa kupljenim ulaznicama, koji dođu na 89. međunarodni poljoprivredni sajam očekuju i vredni pokloni - dva traktora, prikolica, prskalica i rasipač.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 995.8 mb
Vetar: 3 m/s, WNW
Čet 6° - 13° Moguća kiša
Pet 4° - 15° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?