Međunarodni sajam turizma od 17. novembra na Novosadskom sajmu

12:11:00 13.11.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Međunarodni Sajam turizma biće održan na Novosadskom sajmu od 17. do 19. novembra, a zemlja-partner biće Crna Gora.

Međunarodni sajam turizma od 17. novembra na Novosadskom sajmu


Ovaj sajam postoji više od pola veka i prolazio je kroz mnoge transformacija, do ove godine je bio deo LORIST-a, a sada će biti po prvi put održan samostalno.

Novi termin 53. Međunarodnog sajma turizma, kreiran je za nove doživljaje i okupiće više od 250 učesnika na štandovima izlagača iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Severne Makedonije, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Turske, Rumunije, Kipra, Bugarske, Iraka i Austrije.

Novosadski sajam biće, od 17. do 19. novembra, domaćin mnogobrojnim agencijama, organizacijama, institucijama, poslovnim udruženjima, turoperaterima, hotelima, banjama, termama, nacionalnim parkovima, osiguravajućim kućama, proizvođačima hrane i pića...

Posetioce očekuju sadržajni nastupi, sajamski popusti, last minut ponude, aranžmani za zimovanja, stručni skupovi....

Radno vreme Sajma turizma biće od 10 do 19 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 350 dinara, a za dolaske u organizovanim posetama (grupe veće od 15 osoba) 300 dinara. Ulaznica za penzionere i decu od 7 do 12 godina je 300 dinara, dok deca do 7 godina ne plaćaju ulaz.

Sve kupljene ulaznice su i kuponi za učestvovanje u Poklon-igri koju je Novosadski sajam organizovao sa izlagačima.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.7 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?