Međunarodni turnir u rukometu na pesku od sutra na Štrandu

13:07:00 19.07.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Jedanaesti Međunarodni turnir u rukometu na pesku, "Novi Sad 2017" biće održan od 20. do 23. jula na Štrandu.

Međunarodni turnir u rukometu na pesku od sutra na Štrandu

U takmičenju će učestvovati po 16 ekipa u ženskoj i muškoj konkurenciji. Prvog dana turnira, u četvrtak, biće održano takmičenje za mlađe kategorije. Utakmice po grupama u kategoriji odraslih igraju se u petak i subotu, 21. i 22. jula, u terminima od 10 do 13 i od 15 do 20 sati, polufinalni mečevi su planirani za nedelju od 14 časova, a finale je zakazano za dva sata kasnije.

Turnir na Štrandu uvršten je u kalendar takmičenja Evropske rukometne federacije. Pokrovitelji manifestacije su Gradska uprava za sport i omladinu i Rukometni savez Vojvodine.

Ukoliko i ove godine turnir bude pozitivno ocenjen, Novi Sad stiče pravo da se kandiduje za organizaciju Evropskog prvenstva u rukometu na pesku 2019. godine, koje bi bilo održano na Štrandu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
10°
Vlažnost: 87%
Pritisak: 995.0 mb
Vetar: 5 m/s, WSW
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?