Menja se režim saobraćaja na Čeneju zbog izgradnje kanalizacije, autobus 35 skraćeno vozi

19:09:00 27.09.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Režim saobraćaja na Čeneju biće izmenjen od sutra, 28. septembra zbog izgradnje kanalizacije. Izmene će važiti za Ulicu Vuka Karadžića od Partizanske do Ulice Matice srpske, Ulicu Partizansku i Matice srpske.

Menja se režim saobraćaja na Čeneju zbog izgradnje kanalizacije, autobus 35 skraćeno vozi


Radovi će se obavljati u sledećim fazama:

Faza 1, od 28. septembra do 1. oktobra - Biće zabranjen saobraćaj u Ulici Vuka Karadžića u zoni raskrsnice sa Partizanskom.

Faza 2, od 2. do 8. oktobra - Biće zabranjen saobraćaj u Partizanskoj u zoni raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića.

Faza 3, od 9. oktobra do 2. novembra - Menja se režim saobraćaja u Ulici Vuka Karadžića od Partizanske do Ulice Matice srpske (do crpne stanice). Za vreme radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem.

Faza 4, od 3. do 9. novembra - Menja se režim saobraćaja u Ulici Vuka Karadžića u zoni raskrsnice sa Ulicom Matice srpske.

Faza 5, od 10. do 28. novembra - Biće zabranjen saobraćaj u Ulici Matice srpske od kućnog broja 2A do Ulice Vuka Karadžića.

Autobusi GSP-a na liniji 35 skratiće trasu tako što će okretati autobus na raskrsnici Ulica Vuka Karadžića i Partizanske (ispred MZ „Čenej“). Nakon okretanja autobusa putnici će biti iskrcani i ukrcani. Ovaj režim saobraćaja linije 35 važiće od 28. septembra do 1. oktobra.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1013.8 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?