Milovan Amidžić na čelu GSP-a, Ivan Radojičić novi v. d. direktora "Stana"

13:04:00 13.04.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Pravnik Milovan Amidžić (37) biće novi vršilac dužnosti direktora JGSP "Novi Sad", dok će istu funkciju u JKP "Stan" obavljati Ivan Radojičić (30).

Milovan Amidžić na čelu GSP-a, Ivan Radojičić novi v. d. direktora "Stana"

Tu odluku će odbornici gradskog parlamenta potvrditi na današnjoj sednici.

Milovan Amidžić bio v.d. direktor "Stana", ali je podneo ostavku, i na novoj funkciji u GSP-u biće do imenovanja direktora na osnovu javnog konkursa. Ranije je bio zaposlen u "Agrokopu“ i "Fertilu“. Bio je i zamenik načelnika Gradske uprave za opšte poslove, predsednik Nadzornog odbora "Zoohigijene", šef Službe za zajedničke poslove Grada Novog Sada. Osim novog direktora, odbornicima u Skupštini grada predloženi su i novi članovi Nadzornog odbora GSP-a. Miladin Zurovac biće predsednik Nadzornog odbora, a član NO Gordana Pirner.

Ivanu Radojičiću će ovo biti prvi mandat na čelu nekog komunalnog preduzeća, a i on će na ovoj funkciji ostati do imenovanja direktora nakon konkursa, najduže godinu dana. Radojičić je od 2013. do sada radio u "Elektrovojvodini".

Izvor: Dnevnik, 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1001.7 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?