Mladić koji je izazvao nesreću kod Kaća vozio pod uticajem narkotika?

13:11:00 08.11.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Dvadesetjednogodišnji mladić, koji su sumnjiči za izazivanje saobraćajne nesreće koja se juče oko 14 časova dogodila kod Kaća, a u kojoj je poginula tridesetšestogodišnja žena, prema nezvaničnim informacijama bio je pozitivan na narkotike.

Mladić koji je izazvao nesreću kod Kaća vozio pod uticajem narkotika?


Prema nezvaničnim saznanjima 021.rs, u sklopu redovne procedure mladić je testiran na alkohol i narkotike i nalaz je pokazao da je pozitivan na kokain.

On je u saobraćajnoj nesreći povređen i prevezen je u Klinički centar Vojvodine, a kada bude u stanju da napusti bolnicu biće saslušan. On se sumnjiči za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da je dvadesetjednogodišnjak u nedelju, oko 14 časova, na Zrenjaninskom putu, u smeru ka Kaću, naleteo "mercedesom" na "reno klio" u kojem se nalazila tridesetšestogodišnja učiteljica, koja je preminula na licu mesta.

Prema navodima svedoka, vozač "mercedesa" je pokušao da zaobiće dve kolone koje su se stvorile na Zrenjaninskom putu, nakon čega je došlo do sudara.


Izvor: 021, novisad.com


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 999.1 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?