Mladić od 19 godina teže povređen u tuči na Detelinari

09:05:00 31.05.2019, Komentara: 1

Novi Sad - M. L. (19) teško je povređen u tuči koja se odigrala sinoć oko 19.30 sati u Pasterovoj ulici, kod broja 14, na Detelinari.

M. L. je, nezvanično, napala jedna, ili čak više osoba, a navodno su i on i napadači poznati policiji od ranije. Mladić je teže povređen, a nakon napada prevezen je kolima Hitne pomoći u Klinički centar Vojvodine.

Mladić od 19 godina teže povređen u tuči na Detelinari

Portparolka Hitne pomoći, doktorka Ivana Ramović, kazala je da je njihova ekipa izašla na teren po pozivu policije.

"Po izlasku na teren zatekli smo muškarca 2000. godište sa teškim povredama glave. Nakon inicijalnog zbrinjavanja, prevezen je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje ", rekla je Ramović.

Odatle je kasnije poručeno da se pacijent, posle ukazane kompletne dijagnostike i zbrinjavanja rana, nalazi na Klinici za neurohirurgiju radi daljeg praćenja i stalnog lekarakog nadzora.

Tinejdžer je sada u stabilnom stanju i van životne opasnosti, a na licu mesta gde se dogodio incident je obavljen uviđaj.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Filip Bosnjak

...kao prvo...RODITELJI SU KRIVI...TIH BITANGI...A DANAS SU PO D INFLUENCOM BESA I DEZINFORMACIJA KOJE IM SERVIRAJU MEDIJI I DRUSTVENE MREZE...PLUS DETELINARA...MOZDA DECKO NIJE TREBAO DA ZAJMI NOVAC ILI STA GOD,SVE U SVEMU,NASILJE NIJE RESENJE....ZAO MI JE TIH MILENIJALACA...KAKAV PROMASAJ!!!!


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 75%
Pritisak: 1005.8 mb
Vetar: 4 m/s, NNE
Uto 2° - 11° Malo i umereno oblačno
Sre -1° - 14° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?