Mladić poginuo vraćajući se sa Egzita

09:07:00 11.07.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Jedan mladić poginuo je noćas oko pola sata nakon ponoći, prilikom pada sa jednog od bedema Petrovaradinske tvrđave.

Reč je o Nikoli S. (21) koji je s bedema pao pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima. Hitna pomoć je intervenisala na poziv policije, kod restorana "Balkan Expres", ali su samo mogli da konstatuju smrt.

Mladić poginuo vraćajući se sa Egzita

Nesreća se dogodila na putu van prostora gde se održava festival, nakon što je mladić napustio Egzit, saopštili su organizatori festivala.

"Sudeći po očitivanju vremena ulaska, mladić se veoma kratko zadržžao na Egzitu i nakon ššto je izaššao kroz festivalske kapije, uputio se izvan festivalskog prostora prema Kameničkom putu. U pitanju je osvetljen prostor na kojem se nalazi trajna ograda postavljena pre više godina od strane gradskih služžbi koje upravljaju Tvrđavom, a na kraju kojeg se nalazi bedem visok oko 20 metara. U toku je uviđaj policije i jošš uvek nisu poznati razlozi za preskakanje te ograde i druge okolnosti ovog nesrećnog slučaja koji se desio na putu pored Egzit festivala", navodi se u saopštenju Egzit festivala.

Organizatori su naveli i da duboko saosećaju sa porodicom nastradalog mladića.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
13°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1003.6 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?