Mladić povređen u udesu kod Begeča podlegao povredama

19:09:00 15.09.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Dvadesetosmogodišnji V. J. preminuo je u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila sinoć nešto posle 22 časa na ulazu u Begeč iz pravca Futoga.

Mladić povređen u udesu kod Begeča podlegao povredama

V. J. je primljen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine sa teškim telesnim povredama u vidu multiplih traumatskih povreda glave i tela. Uprkos svim primenjenim merama reanimacije, nije dobijen pozitivan odgovor, te je nastupio smrtni ishod, navode u ovoj zdravstvenoj ustanovi za Novosti.

Osim njega sinoć je u Urgentni centar primljeno još šestoro povređenih.

Pacijent A. Đ. (23) primljen je sa politraumatskim telesnim povredama i nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i operativnog tretmana, pacijent je hemodinamski stabilan i zadržan na bolničkom lečenju u KCV radi daljeg praćenja opšteg stanja uz ostale mere konzervativnog lečenja.

Lake telesne povrede zadobili su A. A. (25) i P. Đ. (18) i oni su nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, hemodinamski stabilni i otpušteni na dalje kućno lečenje, rekli su u Kliničkom centru Vojvodine.

Pacijent M. T. (21) je primljen je sa telesnim povredama u vidi preloma kostiju lica i nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i otpušten na dalje kućno lečenje.

- Pacijentkinja P. B. (21) primljena je sa kontuzionim telesnim povredama. Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i otpušten na dalje kućno lečenje. Pacijentkinja V. M. (20) primljena je sa kontuzionim telesnim povredama. Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i otpušten na dalje kućno lečenje - saopšteno je iz PR službe KCV.

Podsetimo, kako prenose mediji, u teškom sudaru koji se dogodio sinoć učestvovala su dva putnička automobila i motociklista.

Detalje ove tragične nesreće utvrdiće istraga.


Izvor: Novosti


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
19°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1003.1 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?