Mladić slučajno sebe upucao u glavu

12:09:00 23.09.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Sedamnaestogodišnji mladić iz Novog Sada, nesrećnim slučajem ranjen je u glavu u noći između petka i subote, u Ulici Kaće Dejanović u Novom naselju.

Mladić slučajno sebe upucao u glavu

Mladića je operisao neurohirug Igor Meljnjikov i lekari se i dalje bore za njegov život, rečeno je "Tanjugu" u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Prema nezvaničnim i prvim rezultatima istrage mladić je slučajno iz pištolja ispalio jedan hitac i pogodio sebe u glavu.

- Incident se dogodio oko jedan sat nakon ponoći dok se povređeni mladić igrao pištoljem u prisustvu nekoliko drugara. Prema rečima svedoka, pištolj je slučajno opalio verovatno zbog nestručnog rukovanja i ranio nesrećnog mladića, tako da smo zaključili da nije reč o pokušaju ubistva niti samoubistva – rekao je za ''Blic'' izvor blizak istrazi.

Mladić je bez svesti kolima Hitne pomoći prevezen u Dečiju bolnicu i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege sa prostrelnom ranom glave u predelu između obraza i slepoočnice.

- Mladić je u izuzetno teškom stanju sa ranama opasnim po život. Pod konstantnim je nadzorom lekara i davati bilo kakve prognoze o njegovom oporavku je vrlo nezahvalno zato što je zadobio izuzetno teške telesne povrede – kratko je rečeno u Dečijoj bolnici.

Ilustracija: Alyssa Thiele / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
23°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1003.4 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?