Mladić teško povređen nakon pada sa četvrtog sprata

17:09:00 14.09.2023, Komentara: 0


Novi Sad – Mladić star 21 godinu zadobio je teške telesne povrede nakon pada sa četvrtog sprata zgrade u Fruškogorskoj ulici.

Mladić teško povređen nakon pada sa četvrtog sprata


Kako je za „Novosti“ rekao portparol novosadskog Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć dr Zoran Krulj lekarska ekipa je, na poziv policije i vatrogasaca, intervenisala u pet minuta do jedan iza ponoći i mladića prevezla na Odeljenje reanimacije Urgentnog centra KCV.

U Kliničkom centru Vojvodina su potvrdili da je kolima Hitne pomoći dovezen pacijent H. A. (21) zbog povreda koje je zadobio prilikom pada.

- Reč je o teškim politraumatskim povredama, gde su vodeće povrede kičmenog stuba i karlice. Posle pregleda, laboratorijske i radiološke obrade indikovano je hospitalno lečenje - kaže portparol KCV Siniša Knežević i dodaje da je pacijent smešten u Urgentni centar KCV radi daljeg lečenja .

Zbog čega je došlo do nesreće i pod kojim okolnostima je dvadesetjednogodišnjak pao sa četvrtog sprata postoji više verzija. Navodno su građani obavestili nadležne da osoba leži na simsu i spava, a postoji i varijanta po kojoj je šetao po simsu i da je u jednom trenutku pao.

Kako je došlo do nesreće utvrdiće istraga.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
12°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 1009.4 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Ned 10° - 27° Sunčano
Pon 12° - 28° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?