Mladić teško povređen u masovnoj tuči u Laze Telečkog

12:09:00 24.09.2020, Komentara: 0

Novi Sad - O. S. (23) teško je povređen u masovnoj tuči koja je izbila sinoć oko jedan čas posle ponoći u Ulici Laze Telečkog. Kako je za 021 rekao doktor Zoran Krulj iz Hitne pomoći, njihova ekipa je na lice mesta došla po pozivu policije u pola dva, kada su se učesnici incidenta nalazili na uglu Laze Telečkog i Mite Ružića.

Mladić teško povređen u masovnoj tuči u Laze Telečkog


Povređeni mladić je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

U Kliničkom centru Vojvodine su ističu da je u toku noći u tu zdravstvenu ustanovu primljen O. S. (23) sa teškim telesnim povredama u vidu iščašenja lakta leve ruke. Posle lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je otpušten na dalje kućno lečenje.

U policiju ističu da je novosadska policija po prijavi da se dogodila tuča izašla na lice mesta i zatekla 23-godišnjeg mladića sa povredom podlaktice i još tri osobe. Pripadnici policije su na licu mesta dobili informacije da je nakon kraće verbalne rasprave oko računa u ugostiteljskom objektu kelner tog lokala oštećenog gurnuo s leđa. U MUP-u za 021 navode da je mladić prevezen u Klinički centar Vojvodine, gde su mu konstatovane lake telesne povrede, što je potpuno suprotno od onog što kažu u KCV-u.

Policija je o ovom događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu i sada se radi na daljem prikupljanju informacija i saslušanju svedoka, dok će tužilaštvo odlučiti da li ima osnova za podnošenje prekršajnih ili krivičnih prijava i za koje delo.


Izvor: 021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1000.6 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?