Mladić ubijen, ubica uhapšen dok je pokušavao da pobegne

17:10:00 28.10.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadska policija uhapsila je L. R. (21) zbog ubistva. Kako je navedeno u saopštenju policije, on se sumnjiči da je danas oko 11 časova, u stanu na Novom naselju, nožem ubio dvadesettrogodišnjeg muškarca iz Novog Sada.

Mladić ubijen, ubica uhapšen dok je pokušavao da pobegne


Kako navode mediji, mladići su sinoć bili na žurci kod treće osobe koja živi u ulici Braće Dronjak 13, kao podstanar. U nekom momentu njih dvojica su se posvađala i jedan od njih je potegao nož i ranio drugog. Hitna pomoć je pozvana iz stana u kojem se odvijala žurka, ali niko nije zvao policiju, već je ona došla na poziv Hitne pomoći.

Kako je za 021 potvrđeno u Hitnoj pomoći, njihova ekipa je intervenisala i u hodniku zgrade pokušala reanimaciju ranjenog mladića, ali je on podlegao povredama.

U međuvremenu, napadač je pokušao da se sakrije u potkrovlje zgrade, ali je brzom reakcijom policije uhvaćen. Takođe, pronađen je i nož kojim je počinjeno ubistvo.

U toku je uviđaj, a radi se i veštačenje automobila koji se nalazi na parkingu ispred zgrade, a koji najverovatnije pripada ili osumnjičenom ili ubijenom mladiću.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.


Izvor: novisad.com, Blic, 021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1000.6 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?