Mladići improvizovanim splavom pokušali da se spuste Dunavom

12:06:00 11.06.2019, Komentara: 2

Novi Sad - Četiri mladića su se juče improvizovanim splavom na tri bureta pustili niz Dunav između Varadinskog i Žeželjevog mosta, a od sigurnog utapanja spasili su ih pripadnici granične policije i policijske stanice Stari grad.

Mladići improvizovanim splavom pokušali da se spuste Dunavom

Kako je za "Blic" potvrđeno u policiji, njihovi službenici dobili su oko 18:30 časova dojavu da se improvizovani splav sa nekoliko mladića na njemu kreće nekontrolisano po Dunavu.

"Na lice mesta izašla je patrola policijske stanice Stari grad i videli su mladiće koji su plutali na splavu po Dunavu koji ih je nosio ka Luki 'Novi Sad' i Kanalu DTD. Odmah su pozvali kolege iz granične policije, koji su bili sa čamcem usidreni na Beogradskom keju i dali se u spasavanje mladića. Na sreću, svi su brzo prebačeni u čamac i prošli su bez ikakvih povreda tako da nije bilo potrebe da se upute na lekarski pregled", rečeno je za "Blic" u novosadskoj policiji.

Inače, mladići su stari 23, 22, 20 i 14 godina i pukom srećom su izbegli tragediju zato što je neposredno nakon njihovog spasavanja Dunavom prošao veliki teretni brod koji je mogao da ih potopi.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Сремац

, *.dynamic.sbb.rs

Шта сте дигли панику 20,22,23 и 14 година,ако су новосађани знају да пливају. Могуће је утапање пијаним или дрогираним мангупима,који су се керили по Дунаву.


Alex

, *.fco.mts.telekom.rs

Za sve je kriv Toma Sojer takve priče ne bi smele da postoje


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
10°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1002.6 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?