Mladići krali nakit na Telepu, pa kolima udarili u policijske automobile

15:05:00 17.05.2024, Komentara: 0

Novi Sad - Dvojica mladića uhapšeni su juče nakon što su provalili u kuću na Telepu i ukrali zlatni nakit. Potom su automobilom udarili policijska vozila, a kod njih je pronađena i lovačka puška.

Mladići krali nakit na Telepu, pa kolima udarili u policijske automobile


Dvadesetogodišnjak D. H. iz Obrenovca i sedamnaestogodišnjak iz Barajeva terete se za krivična dela: teška krađa, napad na službeno lice u vršenju dužnosti i nedozvoljeno nošenje oružja.

Kako je saopštio MUP, oni su uhapšeni sinoć nakon što su, kako se sumnja, provalili u kuću na Telepu i ukrali zlatni nakit.

- Pokušavajući da pobegnu, udarili su automobilom u dva policijska vozila, pa je u jednom od njih lakše povređen inspektor novosadske kriminalističke policije. Kod osumnjičenih je, osim ukradenog nakita, pronađena i lovačka puška za koju se, takođe, sumnja da potiče iz krivičnog dela – navedeno je u saopštenju.

D. H. je zadržan do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu, a maloletnik je lišen slobode i priveden nadležnom sudiji.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
23°
Vlažnost: 61%
Pritisak: 1005.9 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Ned 18° - 33° Pretežno sunčano
Pon 20° - 26° Kiša

Anketa

Kupate li se na Štrandu?