Mobilni punkt narednih dana u Univerzitetskom kampusu, a sutra u Parking servisu

20:05:00 30.05.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Mobilni punkt za vakcinaciju će narednih dana biti u Univerzitetskom kampusu, a pre toga i u državnim institucijama.

Mobilni punkt narednih dana u Univerzitetskom kampusu, a sutra u Parking servisu


Mobilni punkt za vakcinaciju sutra bi trebalo da bude u Parking servisu.

- Mobilni punkt, adaptirani autobus je prilagođen pre svega mladima. Osim što je postavljen ovde na Trgu slobode, ovih dana bio je i u studentskom centru. Bližimo se cifri od 1.000 mladih koji su vakcinisani na ovom punktu - rekao je za RTV saradnik gradonačelnika za omladinu Damjan Ničić i dodao da se Grad trudi da maksimalno izađe susret mladima koji zbog svojih obaveza na fakultetu ne žele da se prijavljuju onlajn i da zakazuju termine.

- Ovde mogu da dođu kad god požele, dovoljna im je samo lična karta, da upišu JMBG i da izaberu vakcinu. Trenutno su dostupne Fajzer i Sinofarm - rekao je Ničić.

Prema njegovim rečima otvoren je tim za edukaciju i za pružanje benefita mladim sugrađanima, a čine ga Egizt, OPENS, Evropska prestonica kulture, Turistička organizacija Novog Sada...

Osim u ovom autobusi, Novosađani mogu da se vakcinišu i na Novosadskom sajmu, a bez zakazivanja dostupni su punktovi za imunizaciju u tržnim centrima Promenada i BIG.


Izvor: novisad. com, RTV


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: 3 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?