​Moguć posao za 3000 Novosađana

12:11:00 13.11.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Ukupno 3000 ljudi u Novom Sadu uskoro bi moglo da se zaposli. Premijer Aleksandar Vučić je sinoć najavio da se planira velika investicija u ovom gradu, a da se investitor obavezao baš to – da zaposli više od 3000 građana.

​Moguć posao za 3000 Novosađana

"Posle mnogo godina bez investicija, a velike investicije su one koje zapošljavaju više od 1.000 ljudi, u Novom Sadu uskoro ćete imati investitora iz automobilske industrije, koji će zaposliti 3.000 ljudi", rekao je Vučić obraćajući se poslanicima u Skupštini Srbije.

Nije precizirano o kojoj automobilskoj industriji je reč, ali je izvesno da je u pitanju američka kompanija „Delphi“. Proizvodnju auto delova trebalo bi da počne krajem ovog meseca, a prošle sedmice su, na „Danima karijere“ na Spensu, tražili radnike u proizvodnji, magacionere, viljuškariste, specijaliste logistike, carine i špedicije, stručnjake za finansije...


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.4 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?