Moto Deda Mrazovi i ove godine dele poklone i slatkiše malim Novosađanima

12:12:00 10.12.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Ovogodišnja akcija novosadskih motociklista „Moto Deda Mraz“ biće održana u nedelju, 26. decembra.

Moto Deda Mrazovi i ove godine dele poklone i slatkiše malim Novosađanima


- Težak zadatak da obiđemo toliko ustanova sa decom, darujemo ih poklonima i slatkišima, ostvarićemo zahvaljujući ličnim sredstvima i firmama koje su uvidele humanu stranu akcije i finansijski pomogle kupovinu slatkiša, odela, igračaka, higijenske opreme i medicinske opreme za Dečiju bolnicu - kažu Apostoli.

Prošle godine su uspeli da za potrebe Dečije bolnice kupe hirurški aspirator i dva inhalatora za plućne bolesti. Uz sve to mališani u Dečijoj bolnici su dobili paketiće. Slatkiše, društvene igre i odeću su odneli u Svratište za decu ulice, kao i u Sigurnu kuću, a preostale paketiće podelili deci koja su ih dočekala na Trgu slobode.

Start je u nedelju, 26. decembra u 10 časova na platou Spensa. Plan je da prvo obiđu Dečiju bolnicu, potom Svratište za decu ulice, Centar za socijalni rad i Sigurnu kuću.

U centru grada, gde će akcija biti i završena, deci koja se zateknu na trgu deliće slatkiše. Predviđen dolazak na Trg slobode je oko 11:30 časova.

- Pozivamo sve motoriste da se pridruže akciji, a građani ako imaju očuvane dečije cipele i zimsku dečiju odeću da nas kontaktiraju da dostavimo Centru za socijalni rad u sklopu akcije Moto Deda Mraz - kažu Apostoli.

Više informacija možete pogledati OVDE.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
12°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 2 m/s, NW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?