Moto Deda Mrazovi i ove godine dele slatkiše i poklone deci

08:12:00 06.12.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Moto Deda Mrazovi će i ove godine podeliti poklone deci u Dečjoj bolnici, Svratištu za decu ulice i Sigurnoj kući.

Moto Deda Mrazovi i ove godine dele slatkiše i poklone deci

Foto: www.apostoli.iz.rs



Akcija će biti održana u subotu, 24. decembra, kada će se Moto Deda Mrazovi u 9.30 časova okupiti na platou Spensa, odakle će pola sata kasnije krenuti ka Dečjoj bolnici.

Deda Mrazovi na motorima ići će Bulevarom cara Lazara, Bulevarom oslobođenja, Futoškom ulicom i Hajduk Veljkovom do Dečje bolnice. Potom će se Hajduk Veljkovom i Bulevarom oslobođenja uputiti ka Svratištu za decu ulice, nakon čega nastaviti vožnju Ulicom Braće Jovandić i Bulevarom Kralja Petra I do Centra za socijalni rad.

Na Trg slobode će doći oko 11.30 časova, a voziće Bulevarom Kralja Petra I, Kisačkom, Jovana Subotića, Uspenskom, Bulevarom Mihajla Pupina, Ive Lole Ribara, Dunavskom i Zmaj Jovinom. U centru grada, gde se akcija završava, deliće slatkiše deci koja se zateknu na trgu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?