Moto Deda Mrazovi i ove godine pripremaju paketiće za najmlađe Novosađane

19:11:00 23.11.2023, Komentara: 0

Novi Sad – I ove godine novosadski motociklisti obradovaće mališane. Naime, akcija „Moto Deda Mraz“, 21. po redu, biće održana u subotu, 30. decembra.

Moto Deda Mrazovi i ove godine pripremaju paketiće za najmlađe Novosađane

foto: Apostoli

U saradnji sa odgovornim licima iz Dečije bolnice i Centra za socijalni rad, novosadski motociklisti napravili su plan obilaska tih objekata i dostavljanja neophodnih sanitarnih i higijenskih sredstava i slatkiša za najmlađe korisnike njihovih usluga, prenosi 021.rs.

- Ličnim sredstvima i velikim angažovanjem prijatelja ljubitelja motora i dece, prošle godine smo uspeli da spakujemo veliki broj paketića, koje smo uz prigodan program darivali deci u Dečijoj bolnici, potom smo slatkiše odneli u Svratište za decu ulice, kao i deci koja su u Sigurnoj kući, a preostale paketiće podelili deci koja su nas dočekala na Trgu u centru grada - kažu u moto-udruženju „Apostoli“, koje svake godine organizuje ovu lepu akciju.

Okupljanje će biti u 9.30 časova na platou Spensa, odakle će kolona Deda Mrazova na motociklima krenuti u 10 časova i voziti Bulevarom cara Lazara, Bulevarom oslobođenja, Futoškom ulicom, pa Hajduk Veljkovom do Dečije bolnice. Potom oko 10.45 časova stižu u Svratište za decu ulice, a oko 11 časova u Centar za socijalni rad.

Nakon toga će voziti Kisačkom, Ulicom Jovana Subotića, Uspenskom, Bulevarom Mihajla Pupina, Ive Lole Ribara, Dunavskom i Zmaj Jovinom, da bi u 11.30 časova bili na Trgu slobode, gde će se ponovo družiti sa najmlađim Novosađanima.


Izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
15°
Vlažnost: 88%
Pritisak: 998.0 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Pet 13° - 17° Pljusak
Sub 11° - 22° Mogući pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?