Moto Deda Mrazovi sutra nose poklone najmlađim Novosađanima

13:12:00 29.12.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Humanitarna akcija novosadskih motociklista „Moto Deda Mraz“ biće održana sutra u organizaciji Udruženja motorista „Apostoli”.

 Moto Deda Mrazovi sutra nose poklone najmlađim Novosađanima

foto: Apostoli


Okupljanje je na platou Spensa od 9.30 do 10 časova, nakon čega će bajkeri obučeni u kostime Deda Maraza na svojim motociklima obići Dečju bolnicu, Svratište za decu ulice i Sigurnu kuću.

Voziće Bulevarom cara Lazara, Bulevarom oslobođenja, Futoškom ulicom do Hajduk Veljkove gde će obradovati poklonima mališane koji borave u Dečjoj bolnici.

– Dečjoj bolnici donosimo medicinsku opremu koju kupujemo u dogovoru sa direktoricom, a biće tu i dosta društvenih igara koje ostaju u bolnici za svu decu koja tamo borave – kaže za „Dnevnik” predsednik udruženja Zoran Matić.

Potom će oko 10.45 časova posetiti Svratište za decu ulice i Sigurnu kuću, a osim slatkiša, ovi humani bajkeri će ustanovama koje posete doneti i neophodne sanitarije i higijenska sredstva.

– Svratište dece ulice, pored slatkiša, dobija igračke i garderobu, a u Sigurnu kuću donosimo dosta sredstava za higijenu, četkice za zube, kaladont, pelene, prašak, kao i donji veš i pidžame koje su im potrebne – pojašnjava Matić.

Svoju vožnju Deda Mrazovi na motorima će nastaviti Kisačkom, pa Ulicom Jovana Subotića, Uspenskom, Bulevarom Mihajla Pupina, zatim Ulicom Iva Lole Ribara, Dunavskom i Zmaj Jovinom, kako bi oko 11.30 časova na Trgu slobode usrećili decu koja će ih tu dočekati.



Izvor: novisad,com, Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
21°
Vlažnost: 53%
Pritisak: 1007.7 mb
Vetar: 1 m/s, NNW
Ned 10° - 27° Sunčano
Pon 12° - 28° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?