"Mulen ruž" u Novosadskom pozorištu

13:11:00 01.11.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Mjuzikl "Mulen ruž" biće prikazan 8. novembra u 20 sati u Novosadskom pozorištu, a namenjen je za starije od 16 godina.

Ovo će biti četvrto izdanje spektakularnog spektakla, kako ga izvođači iz Studija teARTar nazivaju, koji će još jednom ispričati priču o borbi za istinu, lepotu, slobodu i iznad svega –ljubav.

"Mulen ruž" u Novosadskom pozorištu

Uvežbanu glumačku, pevačku i plesačku ekipu ovog teatra čini 26-oro mladih, koji svakodnevno vežbaju, pa obećavaju da će ovo izvođenje mjuzikla biti još uspešnije.

Rediteljka Jelena Đenić rekla je bilo izuzetno zanimljivo, ali i zahtevno dočarati atmosferu tame bordela u kojoj se prepliću ljubav, promiskuitet, prijateljstvo i sukobi. Studio teARTar je do sada uspešno realizovao mjuzikl "Aladin", a u pripremi su veliki projekti za narednu sezonu.

Karte za "Mulen ruž" mogu se kupiti po ceni od 500 dinara u klubu "My place" u Zmaj Jovinoj 26, na prvom spratu, od 17 do 23 sata.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 998.9 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?